Acties en regelingen voor uw werknemers

Bent u Partner van Assen Slim Bereikbaar, dan bieden we u verschillende regelingen en acties waar uw organisatie aan deel kan nemen.

1. Regeling werkgeversmaatregel Reductie Autogebruik

Bent u partner van Assen Slim Bereikbaar? Dan doen wij u een uniek aanbod. Ontwikkelt u een initiatief om het aantal autokilometers van uw medewerkers in de spits te verminderen? En voldoet uw idee aan onze voorwaarden? Dan kan het zijn dat wij uw initiatief belonen door het te co-financieren. Lees verder

2. E-bikeregeling 2017

Werknemers van de 27 bij Assen Slim Bereikbaar aangesloten bedrijven kunnen onder bepaalde voorwaarden 250 euro retour krijgen op de aanschaf van een e-bike, als zij deze de komende jaren gemiddeld twee dagen in de week voor hun woon-werkverkeer gebruiken. Voorwaarde daarbij is wel dat u als partner van Assen Slim Bereikbaar akkoord bent gegaan met de werkgeversvoorwaarden en het formulier hiervoor ondertekend hebt teruggestuurd.

Voor 2017 kunnen 200 aanvragen gehonoreerd worden. Op dit moment is er nog ruimte voor 81 aanvragen (stand van zaken 1 december).

Assen Slim Bereikbaar wil met deze regeling de aanschaf van elektrische fietsen stimuleren en zo bijdragen aan een betere bereikbaarheid van de stad Assen en aan een duurzamere toekomst.

Meer informatie over de regeling en de bijbehorende formulieren verstrekken de bij Assen Slim Bereikbaar aangesloten bedrijven rechtstreeks aan hun medewerkers. U vindt deze dus niet op deze website.

Deze regeling is alleen bestemd voor werknemers die werken bij een van onze Partners

Cartoon blauw poppetje op fiets

 

3. Uitproberen: Stap op en probeer!

(gratis een e-bike uitproberen voor werknemers)

Iedereen die in Assen werkt mag een week lang gratis een e-bike uitproberen voor woon-werkverkeer. Bij diverse fietsenhandelaren in Assen staan daarvoor speciale ‘Stap-op-en-probeer’-e-bikes klaar.

Vertel het uw werknemers!

Op www.stap-op-en-probeer.nl staat waar en onder welke voorwaarden uw werknemers een e-bike kunnen reserveren. Het enige dat u hoeft te doen is de poster en de flyer te downloaden en ophangen en bijvoorbeeld op intranet te plaatsen:

Let op:

deze actie kunt u zonder dat uw organisatie Partner is van Assen Slim Bereikbaar inzetten.

  • Download Assen Slim Bereikbaar poster Stap op en probeer!

PDFStap op en Probeer - poster (pdf - 1,8MB)

  • Download Assen Slim Bereikbaar flyer Stap op en probeer!

PDFStap op en Probeer - flyer (pdf - 328MB)

Flyer probeer een e-bike